Arrangementerne i 2017 - rul ned gennem siden og se dem alle

Orientering om Bestyrelsens opgave- og ansvarsfordeling for 2017. Søs, som nu har overtaget udlejningen af Fælleshuset, er ved at undersøge om man kan betale depositum og slutafregning via mobil pay.

Affaldscontaineren er stillet op.

Bestyrelsen overvejer at udvide P-pladsen for enden af vej L - og ser på mulighederne for at udvide vendepladsen, der også bruges til parkering, for enden af vej H.

Der blev talt om de nye byggeregler, som står i jordlejekontrakten med Slagelse  Kommune (klik her for at se kontrakten).

I jordlejekontrakten står desuden, at Skovly skal bruge miljørigtig ukrudtsbekæmpelse:
Altså UD med Roundup og IND med mere fornuftige ting: klik her for at se opskriften på et hjemmelavet ukrudtsmiddel, der både er miljøvenligt og super-billigt.

Skybrudene er ved at ødelægge vores veje - så forsøgene med bl.a. græsrabat fortsætter. I løbet af sommeren afprøves forskellige forsøg med at fylde de mange huller i vejene.

Det er vigtigt at finde en løsning, der både er holdbar ... og billig. Først når vi har set, hvad der virker, går vi i gang med at reparere hele vejnettet.

Hanne viste en lille "film" om, hvad de store skybrud gør ved Skovlys haver og veje - klik her for at downloade en "papirudgave" af filmen (i pdf-format).

ALLE Skovly-kolonister er selvfølgelig velkomne

til Moijto-aftenen 

- både jer,

der deltager i juni-fællesarbejdet om formiddagen

- og jer, der først er med på fællesarbejdet i september

Adiós amigos

Diana, S-3